Slovensko English Deutsch Italiano
+386 (0)41 365 521
+386 (0)41 743 612
+386 (0)4 57 47 020

Apartmaji in sobe DESTINA – URBANC se nahajajo v turističnem centru, neposredno ob Bohinjskem jezeru, 100 m od avtobusne posteje, trgovine in restavracij . Dopust lahko preživite brez kuhanja, nudimo vam zajtrk, kosilo ali večerjo. V našem INFO centru boste dobili izčrpne informacije o Bohinju z okolico, posredujemo vse športne programe, izposojamo čolne in kolesa. V bližini je tenis igrišče, pozimi tekaške proge.

Pri nas lahko kupite vstopnico za Vodni Park Bohinj, kopanje ter savne z 20% popustom na redne cene.

SPLOŠNI CENIK (vstopnice za kopanje, savne in paketi)

Dodatne storitve:

CENIK WELLNESS STORITEV

Vodni Park Bohinj je odprt od 9. do 21. ure.


Hiša leži na idealni mirni lokaciji v Ukancu, 5 minut od Bohinjskega jezera. Stoji v osrednjem delu Triglavskega narodnega parka, neposredno ob reki Savica. Od hotela Zlatorog se peljete mimo prometnega znaka (prepovedano za vsa vozila, razen za lastnike hiš) čez lesen most preko reke Savica po asfaltni cesti. Ko se asfaltna cesta konča, zavijete v prvem križišču levo (oznaka na rumeni tabli ŽITO). Nato se peljete še približno 100 metrov in že ste pri naši hiši. Do slapa Savice je 45 min hoje, do žičnice Vogel pa 15 minut. V Ukancu je trgovina, hotel Zlatorog, nekaj restavracij in penzionov. Če nas slučajno ni v Ukancu, nas lahko poiščete v hiši Urbanc, Ribčev laz 41 - tel., fax: ++386 45 723 322 - ki je tudi označena na zemljevidu.

POSEBNA PONUDBA - 20% popust pri obisku Vodnega Parka Bohinj
 

Pri nas lahko kupite vstopnico za Vodni Park Bohinj, kopanje ter savne z 10% popustom na redne cene.

SPLOŠNI CENIK (vstopnice za kopanje, savne in paketi)

Dodatne storitve:

CENIK WELLNESS STORITEV

Vodni Park Bohinj je odprt od 9. do 21. ure.

 


Novi Červar je počitniško naselje, ki je bilo zgrajeno v 80. letih in je od Poreča oddaljeno samo 5 km. Čudovite skalno prodnate plaže so v neposredni bližini, vse do Starega Červarja in nudističnega kampa Ulika. Če prihajate iz Slovenije, zapeljete z istrske hitre ceste pri izvozu za Novi grad, nato pa po cesti ob morju po 15 km pridete do izvoza za Červar.