Slovensko English Deutsch Italiano
+386 (0)41 365 521
+386 (0)41 743 612
+386 (0)4 57 47 020

Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco Coris

Tako doma, kot v tujini smo izpostavljeni različnim boleznim in nezgodam. Stroški zdravljenja v tujini pa lahko znatno presežejo stroške enakih storitev doma, zato je pomembno, da se pred odhodom v tujino zavarujemo.

Zdravstveno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS krije nujne stroške, ki nastanejo kot posledica bolezni ali nezgode in ima pred konkurenco zagotovo vrsto prednosti. Polica velja v vseh državah sveta, zavarovalna vsota ni deljena na stroške prevoza in stroške zdravljenja v tujini, temveč se v celoti prilagaja zavarovancu in njegovim potrebam. Medicinska asistenca se izvaja 24 ur dnevno, vse dni v letu in v slovenskem jeziku. Naši predstavniki se nahajajo po vseh državah sveta in ne glede na to, kam potujete, smo z vami.

Ravno s pomočjo dobro organizirane in specializirane mreže predstavništev vam lahko kjerkoli in kadarkoli pomagamo. Pomoč je obširna, zajema pa organizacijo in plačilo:

  • obiska pri zdravniku,
  • nakupa zdravil,
  • prevoza do najbližje bolnišnice,
  • zdravljenja in oskrbe v bolnišnici oziroma kliniki,
  • prevoza v domovino ter
  • nujnih zobozdravstvenih storitev do vrednosti 100 EUR (oziroma 200 EUR pri dvojnem in 300 EUR pri trojnem zavarovalnem kritju).

Turistično zavarovanje

Turistično zavarovanje lahko sklenejo posamezniki, družine in skupine, ki v tujino potujejo zasebno ali službeno. Tako bi se zavarovali, ko v tujino odhajate na dopust ali počitnice, na smučanje, križarjenje, izlet, sestanek, sejem ali konferenco, lahko pa zgolj zaradi nakupovanja v Ikeji.
Izbirate lahko med naslednjimi turističnimi zavarovanji:

Celoletno zavarovanje

Celoletna zavarovanja so po izredno ugodnih premijah namenjena tako posameznikom kot družinam, ki so pogosto v tujini. Zavarovanje velja 365 dni in ni vezano na koledarsko leto. Velja za neomejeno število potovanj pod pogojem, da posamezna pot ni daljša od 60 dni. Celoletno zavarovanje je torej namenjeno posameznikom in družinam, ki prebivajo v Sloveniji, a so pogosto na poti v tujino, in ni namenjeno tistim, ki bivajo v tujini.

Izbirate lahko med naslednjimi celoletnimi zavarovanji:

Pogoji za celoletno družinsko zavarovanje: dokument '01_ZZT_02_08.pdf' (pdf, 122 kB)

Kako ravnati v primeru bolezni ali poškodbe?

Povračilo stroškov, ki sem jih plačal v tujini?

 

OBRAZEC ZA SKLENITEV ZAVAROVANJA CORIS